+36 (30) 220 3030

Budaörs - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Kossuth utca
Újépítésű projekt
CENTRUM PROJEKT BUDAÖRS
Alapterület
135 m2
Irányár
158.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
321956

CENTRUM PROJEKT L4 IKERHÁZ GARÁZZSAL

Leírás

BUDAÖRSÖN - KIVÁLÓ LOKÁCIÓVAL
ÚJÉPÍTÉSŰ N+3 SZOBÁS IKERHÁZ GARÁZZSAL

BUDAÖRS városközponti területén, új építésű, bruttó 135 nm, nettó 120 nm alapterületű nappali + 3 szobás lakás összesen 30 nm terasz- és 69 nm kizárólagos használatú kertkapcsolattal összesen 158,9 M Ft irányáron eladó.

A közlekedés szempontjából is remek lokációval rendelkező otthon egy csendes utcában található telken megvalósuló 2 ikerház egyetlen olyan lakása, mely zárt garázzsal rendelkezik, melyet kötelező megvásárolni, vételára 7 M Ft.
A teljes beruházás átadásának várható időpontja: 2025. Q4.

A 698 nm alapterületű telek utcafronti épülete alatt létesülő átjárón keresztül érkezünk a belső udvaron át az „L04” számú lakáshoz. A lakás központi részén a terasz- és kertkapcsolattal is rendelkező napfényes és világos nappali – konyha – étkező tér fogadja az itt lakókat és vendégeiket. Az előtérből vezet lépcső az emeletre, ahol 3 kényelmes és szintén teraszkapcsolatos hálószoba és kettő fürdőszoba áll rendelkezésre.

A déli tájolásnak, a szigetelésnek és a kiváló 3 rétegű nyílászáróknak köszönhetően alacsony rezsi költségekkel kalkulálhatunk.

Az ingatlan kiváló minőségű anyagokból, a legmodernebb technológiai megoldásokkal épül fel. A Wienerberger Porotherm 30 X-therm síkra csiszolt téglából épített falak a 15 cm homlokzati hőszigeteléssel kiegészülve biztosítják a kiváló hő- és hangszigetelést. A modern társasház fűtése és hűtése 100%-ban megújuló energiaforrásból, Bosch hőszivattyú segítségével biztosított. Az ingatlanban 3 réteg üvegezésű, 7 légkamrás passzívház minősítéssel rendelkező külső nyílászárók találhatóak, amelyek garantálják a hatékony hőszigetelést és zajszűrést.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kedvező elhelyezkedésnek köszönhetően nagyszerű intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. Óvoda, iskola a közelben. Háziorvosi rendelő szintén közel van. Budaörs összes bevásárló központja, étterme, kulturális intézménye néhány perc autóval. A közeli főutakról, autópályákról mindenhova gyorsan el lehet jutni.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel vagy annak megtekintése céljából keressen bátran a nap bármely időszakában, akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok