+36 (30) 220 3030

Budaörs Eladó Ház
CSOK PLUSZ

Budaörs - Eladó Ház

Alapterület
230 m2
Irányár
119.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
321681

BUDAÖRSÖN 230 NM-ES TERVEZETT HÁZ, 486 NM-ES TELKEN 119 M FT-ÉRT ELADÓ

Leírás

BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÓK FIGYELEM!

Budaörs kedvelt, csendes utcájában eladó egy 486 nm-es telken egy 230nm-es családi ház átalakítására és bővítésére tervezett ingatlan, jogerős határozattal 119 M Ft-ért.

Az építési telek Lka-1/O övezeti besorolású területen fekszik, amelyre az érvényben lévő 24/
Budaörs Város helyi építési szabályzata előírásai szerint 25%-os terepszint feletti + 15% terepszint alatti
beépítettség mellett 0,8 m2/m2 bruttó szintterületi mutató érték érhető el. Az övezetben megengedett
legnagyobb homlokzatmagasság 6,5 m, a legkisebb zöldfelület mértéke 50%. Az övezetben oldalhatáron álló beépítés lehetséges, az előkert mértéke min. 5,0m, oldalkert és hátsókert minimális mértéke 6,0 m. A telken a telekméretből adódóan 1 rendeltetési egység helyezhető el, egy épület bruttó alapterülete maximum 250 m2-t foglalhat el.
A telek mérete a földhivatali adatok alapján 486 m2, megnevezése „Kivett lakóház és udvar és gazdasági épület”.
A főépület 1968-ban jogerős építési alapján épült családi ház, ún. „kádár-kocka”, amely a terepszinttől elemelt padlószinttel, tégla falazattal, fa födémmel és kontyolt sátortetővel épült, beépítetlen tetőtérrel. Az épülethez később egy a terepszintből 1m-nél jobban kiálló pincét és egy gazdasági épületet tapasztottak, amely csak részben került a földhivatali térképadatbázisban feltüntetésre. Ezen kívül a telken áll még egy kisebb, a hátsókerti kerítéshez tapadó kerti tároló és több lábon álló kerti tető. Az épület a szomszédos teleknyél irányába az 50 cm-es csurgótávolságot nem tartja, de nem a telekhatárra épült, a telek geodéziai felmérése alapján az épület és a telekhatár között 28-45 cm a távolság.
A telek jelenlegi formájában túlépített.

Az átalakítás során a mellék- és toldalék épületek elbontásra kerülnek, a pince megszűnik, csak az eredeti lakóépület földszinti falai maradnak meg.
A fa padlásfödém helyett új vasbeton födém készül, egy teljes értékű emeleti szinttel.
Az épülethez a meglévő tornác helyén új, vasbeton tornác készül, amelyhez a kocsibeálló felett egy árnyékoló vasbeton keretváz csatlakozik, kijelölve a két férőhelyes telken belüli parkolóállást.

A telek összközműves, a meglévő csatlakozások kerülnek felhasználásra.
Mivel gépkocsibeállóval és személykapuval is rendelkezik a telek, amelyek helye nem változik, új útcsatlakozás kialakítása nem szükséges.
Mivel az épület nem a telekhatárra épült, és a szomszédos teleknyél beépítése nem megengedett, a 3,0 m tűztávolság hosszú távon is biztosítható, így az északi homlokzaton a meglévő ablakok megtarthatóak, és új nyílások nyithatóak az OTÉK vonatkozó előírásainak betartásával.
A tervezett beépítés minden építési mutatójával megfelel a helyi építési szabályzat előírásainak, a beépítés mértéke 121,5 m2, ami a telekterület 25%-a, a bruttó szintterületi mutató 0,5 m2/m2, homlokzatmagasságok 4,95 ill 6,5 m, a zöldfelület mértéke 50,6%.


Hitelügyintézésben Irodánk készséggel áll rendelkezésre!
Keressen bizalommal!

投资者、企业家注意了!

在布达厄尔什一条热闹而安静的街道上,一处房产正在出售,该房产计划在 486 平方米的地块上改建和扩建一栋 230 平方米的家庭住宅,最终售价为 1.19 亿匈牙利福林。

施工现场位于 Lka-1/O 区域,该区域受有效的第 24/2014 号法令管辖。 (IX.29.) 不。
根据布达厄尔市当地建筑法规,地面以上 25% + 地面以下 15%
采用内置式,总建筑面积指标值可达到0.8平方米/平方米。该区域允许
最大立面高度6.5m,最小绿化面积50%。该区域可以在侧面边界上建造,前院的面积最小。 5.0 m,侧花园和后花园最小尺寸为6.0 m。由于该地块的大小,该地块上可放置 1 个目标单元,建筑物的总建筑面积最多可达 250 平方米。
土地登记资料显示,该地块面积为486平方米,名称为“已拆除住宅及庭院农房”。
主楼是一栋1968年在具有法律约束力的基础上建造的家庭住宅,即所谓的“Kádár-Kocka”建筑的地面水平从场地水平升高,采用砖石、木板和倾斜的帐篷屋顶,还有一个未建成的阁楼。
Tóuzī zhě, qǐyè jiā zhùyìle!

Zài bù dá è ěr shé yītiáo rènào ér ānjìng de jiēdào shàng, yī chù fángchǎn zhèngzài chūshòu, gāi fángchǎn jìhuà zài 486 píngfāng mǐ dì dì kuài shàng gǎijiàn hé kuòjiàn yī dòng 230 píngfāng mǐ de jiātíng zhùzhái, zuìzhōng shòu jià wèi 1.19 Yì xiōngyálì fú lín.

Shīgōng xiànchǎng wèiyú Lka-1/O qūyù, gāi qūyù shòu yǒuxiào de dì 24/2014 hào fǎlìng guǎnxiá. (IX.29.) Bù.
Gēnjù bù dá è ěr shì dāngdì jiànzhú fǎguī, dìmiàn yǐshàng 25% + dìmiàn yǐxià 15%
cǎiyòng nèizhì shì, zǒng jiànzhú miànjī zhǐbiāo zhí kě dádào 0.8 Píngfāng mǐ/píngfāng mǐ. Gāi qūyù yǔnxǔ
zuìdà lì miàn gāodù 6.5M, zuìxiǎo lǜhuà miànjī 50%. Gāi qūyù kěyǐ zài cèmiàn biānjiè shàng jiànzào, qián yuàn de miànjī zuìxiǎo. 5.0 M, cè huāyuán hé hòu huāyuán zuìxiǎo chǐcùn wèi 6.0 M. Yóuyú gāi dì kuài de dàxiǎo, gāi dì kuài shàng kě fàngzhì 1 gè mùbiāo dānyuán, jiànzhú wù de zǒng jiànzhú miànjī zuìduō kě dá 250 píngfāng mǐ.
Tǔdì dēngjì zīliào xiǎnshì, gāi dì kuài miànjī wèi 486 píngfāng mǐ, míngchēng wèi “yǐ chāichú zhùzhái jí tíngyuàn nóng fáng”.
Zhǔlóu shì yī dòng 1968 nián zài jùyǒu fǎlǜ yuēshù lì de jīchǔ shàng jiànzào de jiātíng zhùzhái, jí suǒwèi de “Kádár-Kocka” jiànzhú dì dìmiàn shuǐpíng cóng chǎngdì shuǐpíng shēng gāo, cǎiyòng zhuān shí, mùbǎn hé qīngxié de zhàngpéng wūdǐng, hái yǒu yīgè wèi jiànchéng de gélóu.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok