+36 (30) 220 3030

Budaörs - Eladó Lakás


Újépítésű projekt
SWEET HOME
Alapterület
102 m2
Irányár
106.300.000 Ft
Hirdetés azonosító
280761

TETŐTÉRI PANORÁMÁS, NYÁRON KÖLTÖZHETŐ

Leírás

Eljött a Budaörsre költözés ideje!

Budaörs kertvárosában háromlakásos társasház 102 nm-es tetőtéri NAPPALI + 3 SZOBÁS, TERASZOS lakása 106,3 M Ft-ért eladó.
Az ideális elosztású lakás a lépcsőházból nyílik. A közel 35 nm-es amerikai konyhás-étkezős nappali a lakás közepén helyezkedik el. 1 hálószoba a lakás egyik (déli) részén, 2 hálószoba a lakás másik (északi) felén került kialakításra. Mindkét hálórésznek jut egy-egy fürdőszoba (egyik kádas, másik zuhanyzós). Ezen felül egy kincset érő háztartási helyiség is van.
A lakásnak 2 terasza van, a kisebb (5 nm) a nappaliból nyílik és K-i tájolásának köszönhetően a reggeli napsugarakat lehet itt kiélvezni, a nagyobb (8 nm) teraszra a lakás északi részén lévő szobáiból van kijárat. Csodaszép a kilátás innen a budaörsi hegyekre!

KERT
A lakáshoz közel 200 nm közös kert tartozik.

MŰSZAKI TARTALOM
Az ingatlan kifejezetten magas műszaki tartalommal bír, és igen alacsony fenntartású lesz a megújuló energiának köszönhetően. A fűtést hőszivattyú biztosítja: mennyezet hűtés- fűtés, és padlófűtés kerül kialakításra.
A szaniterek, burkolatok tetszés szerint választhatóak, utóbbi 5.000,- /nm áron van benne az árban. A 3 rétegű üvegezésű ablakokon elektromos alumínium redőnyök és szúnyoghálók. A fal 30cm Wienerberger tégla, 15 cm szigeteléssel.

PARKOLÁS
A lakáshoz 1 db, ektromos töltővel ellátott felszíni beálló tartozik.

TÁROLÓ
Egy külön, zárható saját tároló is vásárolható, ennek ára 2 M Ft.

EGYÉB
A projekt egy nagy gyakorlattal és több referenciát is felvonultató beruházó nevéhez fűződik, akik másfél évtizedes tapasztalattal rendelkező szakmai csapattal dolgoznak együtt.
Az alaprajz átgondolt, a lakás kihasználható, jól bútorozható.
A kertvárosias környezet ellenére könnyen, gyorsan megközelíthető. A közelben iskola, óvoda, uszoda és bevásárlási lehetőség. Az M1/M7-es autópálya könnyen elérhető, Balatonra 60 perc alatt el lehet jutni.

ÁTADÁS
2022. december

Az ingatlan abszolút ideális nagyobb család számára.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok