+36 (30) 220 3030

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Madárhegy, Fatörzs utca
Alapterület
76 m2
Irányár
169.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
310388

ÖRÖK PANORÁMÁS PENTHOUSE LIFTES TÁRSASHÁZBAN

Leírás

TÖKÉLETES ELOSZTÁSÚ, ÖRÖK PANORÁMÁS PENTHOUSE MADÁRHEGYEN

Budapest egyik legszínvonalasabb környékén, ÚJBUDA méltán közkedvelt részén, MADÁRHEGY tetején, exkluzív környezetben, modern 4 lakásos LIFTES társasházban, 2. emeleti 76 nm alapterületű N + 3 szobás lakás összesen 45 nm teraszkapcsolattal 169,9 M Ft irányáron eladó.

A teljes szintet elfoglaló, oldalsó szomszédoktól mentes, napkeltétől napnyugtáig napfényes lakás az autópálya zajától távol, Madárhegy már teljesen beépített, csendes, felső részén található.

A biztonságos és szépen karbantartott lépcsőházból a praktikusan bútorozott előszobába érkezünk, a bejárattal szemben a rendkívül világos délnyugati tájolású amerikai konyhás nappali tárul elénk. Bal kéz felől egy szülői hálószoba és a kapcsolódó – Villeroy & Boch káddal és szaniterekkel felszerelt - fürdőszoba található. Jobbra további 2 szoba, vendég WC, saját kis terasszal is rendelkező, zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba kapott helyet. A lakást körülöleli tágas, 45 nm alapterületű körpanorámás terasza, mely kora tavasztól késő őszig ideális hely lehet egy családi grillezéshez, napozáshoz, pihenéshez, de akár még sportoláshoz is. A lakás kiváló elosztásának köszönhetően akár 4 fős család részére is tökéletes választás.

A társasház 2018-ban épült, színvonalasan kivitelezett: 3 rétegű hangszigetelt, színezett nyílászárók, elektromos redőnyök, minőségi burkolatok, télen fűtött garázs feljáró, gyönyörű kert, automata öntöző rendszer mind-mind rendelkezésre áll.

Az épületben gazdaságos hőszivattyús (mennyezeti hűtés-fűtés) rendszer került kiépítésre, a fürdőszobában padlófűtés működik. A helyiségek hőmérséklete digitálisan, külön-külön állítható. A rezsi rendkívül alacsony.

A lakáshoz tartozik a ház alatt található teremgarázsban egy KIVÁLÓ TEREMGARÁZSHELY, amelyhez ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐ is kiépítésre került, ennek ára 9 M Ft, továbbá egy 7 nm alapterületű TÁROLÓ, melynek ára 3 M Ft.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kedvező elhelyezkedésnek köszönhetően nagyszerű intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A városrészben több jó nevű oktatási intézmény is van. A szomszédos Gazdagréten rendelkezésre áll posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, buszmegállók. A közelben kisebb boltok, és szupermarketek megtalálhatóak (CBA, ALDI, SPAR). Az ELEVEN Center bevásárló központ és a Budaörsi hipermarketek (Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, XXXLutz) 5 percnyi távolságra vannak autóval.

A belváros (Ferenciek tere) közvetlen járattal 15 perc alatt megközelíthető, közvetlen buszjárattal elérhető a Kelenföldi és a Déli pályaudvar metróállomás, (M4-es metró vagy a 8E, 53, 108E, illetve 139 –es autóbuszok egyikével), a közeli M1 és M7 autópályákról pedig a teljes nyugati régióba eljuthatunk a városközpont érintése nélkül.

Ráadásul a környék páratlan kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában. A hatalmas cserjés-fás-bokros védett természeti területen élmény egy akár mindennapos séta, de érdemes túrázni a közeli hegyvidéki területen is. Szintén szenzációs kerékpártúrák kiindulópontja is lehet Madárhegy, ahol az egészséges és kiegyensúlyozott életmód könnyen megvalósítható.

Az ingatlan ideális választás azok számára, akik rendezett kertvárosi környezetre vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.

Az eladásra kínált ingatlan tehermentes, akár azonnal költözhető, ÉRTÉKÁLLÓ BEFEKTETÉS.

Természetesen amennyiben ez a remek adottságokkal rendelkező penthouse felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok