+36 (30) 220 3030

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Madárhegy
Alapterület
50 m2
Irányár
88.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
273239

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ LUXUS LAKÁS

Leírás

NAPFÉNYES TERASZ ÉS KERTKAPCSOLATOS LAKÁS MADÁRHEGYEN AZONNALI KÖLTÖZÉSSEL!

ÚJBUDA méltán közkedvelt részén, MADÁRHEGYEN, EXKLUZÍV KÖRNYEZETBEN, a Cordia Terrace Residence Lakópark II. ütemében, földszinti 50 nm alapterületű NAPPALI + 1 SZOBÁS lakás 28 nm TERASZ és KERT-kapcsolattal, 88 M. Ft-ért eladó.

A csendes, nyugodt, zöld környezetben kiváló minőségben megépített, 4 emeletes LIFTES társasházban található, igényes kialakítású LAKÁS elrendezése remek.
A biztonságos, ízléses, zárt lépcsőházból a praktikus beépített szekrénnyel ellátott előszobába érkezünk. Bal kéz felől a folyosón külön helyiségben WC, mellette zuhanyzós fürdőszoba található.
A fürdőszoba mellett a hálószoba kapott helyet.
A lakás központi részén a terasz- és kertkapcsolatos amerikai konyhás nappali helyezkedik el, mely nyugati tájolásának és a nagy üvegfelületeknek köszönhetően barátságos, napfényes.

A lakásban elektromos redőny került kiépítésre, rovarhálóval, valamint az ablakok 3M biztonsági fóliával védettek.
A csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában található lakásból kilépve egy szépen gondozott oázis tárul elénk.

A Terrace Residence épületeit gondozott, parkosított, pihenő padokkal ellátott közös használatú zöld kert veszi körbe. Fiatalos, többnyire családos és összetartó lakóközösség jellemzi a II. ütem A épületét.

A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. A fűtés és vízfogyasztás a felszerelt egyedi mérők szerint kerül elszámolásra. Az energetikai tulajdonságok miatt a lakás rezsije alacsony.

A lakáshoz, a ház alatt található - télen automatikusan fűtött feljáróval rendelkező - teremgarázsban egy kifejezetten SZÉLES, KIVÁLÓ TEREMGARÁZSHELY tartozik, melynek ára 10 M Ft.

Itt akár saját motor, kerékpár is elhelyezhető a személygépjármű mellett.
A teremgarázs, amelyből lift vezet minden lakószinthez, kényelmes parkolási lehetőséget nyújt. A lakók biztonságát 24 órás térfigyelő kamerarendszer és video-kaputelefon garantálja.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A városrészben több kiváló oktatási intézmény is van. A szomszédos Gazdagréten rendelkezésre áll posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, buszmegállók. A közelben kisebb boltok, és szupermarketek megtalálhatóak (CBA, ALDI, SPAR). Az ELEVEN Center bevásárló központ és a Budaörsi hipermarketek (Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, XXXLutz) 5 percnyi távolságra vannak autóval.

A belváros (Ferenciek tere) közvetlen járattal 15 perc alatt megközelíthető, közvetlen buszjárattal elérhető a Kelenföldi és a Déli pályaudvar metróállomás, (M4-es metró vagy a 8E, 53, 108E, illetve 139 –es autóbuszok egyikével), a közeli M1 és M7 autópályákról pedig a teljes nyugati régióba eljuthatunk a városközpont érintése nélkül.

A szomszéd ház alatt egy igényes és meseszép Kemenes Cukrászat és Lipóti Pékség működik, mely a hét minden napján friss pékáruval és cukrászati remekekkel szolgálja az itt lakók kényelmét.

Ráadásul a környék páratlan kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában. A hatalmas cserjés-fás-bokros védett természeti területen élmény egy akár mindennapos séta, de érdemes túrázni a közeli hegyvidéki területen is. Szintén szenzációs kerékpártúrák kiindulópontja is lehet Madárhegy, ahol az egészséges és kiegyensúlyozott életmód könnyen megvalósítható.

Az ingatlan kiváló választás azok számára, akik rendezett kertvárosi környezetre vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.

Kapcsolati adatok

Senye Katalin

Senye Katalin

Kiemelt értékesitő

+36-30-398 8628

kata.senye@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok