+36 (30) 220 3030

Budapest - Kiadó Ipari

Elhelyezkedés
XI. kerület, Kelenföld
Alapterület
951 m2
Irányár
2.132.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
315497

RAKTÁR ÉS/VAGY LABOR

Leírás

RAKTÁR ÉS/VAGY LABOR

Budapest XI. kerületben, frekventált elhelyezkedésű, különálló irodaépület -1 szintjén, három hajós, összesen 951 nm raktár- és/vagy labor terület havi 2.132.000 Ft-ért kiadó.
A -1 szinten található, tömbös tárolásra alkalmas, 260 cm-es belmagasságú terület, részben is bérelhető. Az alaprajzon jelölt három angol aknán keresztül természetes fény szűrődik be, amely területek optimálisak raktárirodák kialakítására.

A bérlemény a parkoló rámpáján, kültéri és beltéri lépcsőn, valamint teherliften keresztül közelíthető meg.
Bérleti díj: 5,75 EUR + ÁFA /nm/hó
Üzemeltetési költség: 590 Ft + ÁFA /nm/hó
Kaució: a havi bruttó bérleti díj és az üzemeltetési költség összegének háromszorosa
Ajánlott bérleti időszak: 3 év
Elérhető: azonnal

PARKOLÁS
24 órában őrzött, kamerázott parkolóban összesen 173 parkolóhely áll a bérlők rendelkezésére, ahol személy- és kisteherautók parkolhatnak havi bérleti díj ellenében.
A felszíni parkolókon kívül az épület egy része alatt 50 autó parkolását biztosító mélygarázs is található. Felszíni parkoló havi díj: 35 EUR + ÁFA/db, mélygarázs parkoló havi díj: 54 EUR + ÁFA/db
A sorompóval védett mélygarázsba a standard 3,5 tonnás kisteherautó is le tud hajtani. A rendszámolvasó kamerával ellátott sorompókkal határolt felszíni parkolók az épület előtt, illetve mögött kerültek kialakításra.

KÖZLEKEDÉS, INFRASTRUKTÚRA
Kitűnő tömegközlekedés: buszmegálló szinte a kapuban, ahonnan 8 perc az M4 metróvonal. Sétatávolságra további busz- és villamosjáratok érhetőek el
Kiemelkedő autós- és teherautós közlekedési kapcsolat: Mindössze 3 km-re található a Kopaszi-gát és annak közvetlen közelében a Rákóczi híd budai hídfője. Az M0 felhajtó a 6-os úton közvetlenül, néhány perc alatt közelíthető meg.
Szolgáltatások széles köre megtalálható a környéken – 600 m-re a Savoya Park bevásárlóközpont, 5 perces autóútra található az Újbuda Center. Sportolási lehetőség „professzionális körülmények” között a United SportLab csarnokában, 5 perces távolságon belül található a Kondorosi úti uszoda.

A bérleti díj forintban átszámított összege tájékoztató jellegű. Az aktuális EUR árfolyam az irányadó.

Bővebb információért, illetve további irodák és/vagy raktárak széles választékával várom hívását.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok