+36 (30) 230 2000

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Svábhegy
Alapterület
125 m2
Irányár
209.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
257937

Leírás

IDEÁLIS CSALÁDI OTTHON NORMAFÁNÁL

BUDÁN, Budapest „legzöldebb” kerületének frekventált részén, a XII. kerületben Svábhegyen 125 nm alapterületű, nappali + 3 szobás, kiváló paraméterekkel rendelkező lakás 209.000.000 Ft irányáron eladó.

A 2011 évben 1127 nm telekre épült, remek stílusú 2 lakásos társasház teljes első emeletén elhelyezkedő ingatlanhoz tartozik egy teremgarázshely és egy felszíni parkoló a belső udvarban, továbbá egy 17 nm alapterületű tároló és a hátsó kert ½ része. A fentieken túlmenően a pinceszinten kapott helyet a ház gépészete, valamint egy közös használatú – szaunázásra, kikapcsolódásra lehetőséget teremtő – rekreációs rész is.

A földszinten található bejárati ajtótól egy tágas lépcső – előtéren keresztül érkezünk a napfényes és teraszkapcsolatos közel 3,4 méter belmagasságú amerikai konyhás nappaliba. A terasz jelenleg éppen átalakítás alatt áll, a csupa üveg felülettel rendelkező bővítésnek köszönhetően lesz a lakás nettó hasznos alapterülete 125 nm. A nappaliból egy plafonig beépített szekrénnyel szegélyezett folyosó vezet a hálószobákhoz és a vizes blokkhoz. A folyosó tágas és világos a tükrös szekrényajtóknak köszönhetően, jobbra a teraszkapcsolatos gyerekszobák és a szülői hálószoba található, a folyosó végén balra a különálló WC, valamint a sarokkáddal és zuhannyal is rendelkező világos fürdőszoba helyezkedik el. Az emeleti lakáshoz összesen három terasz kapcsolódik, melyek alapterülete 25 nm.

A lakás műszaki megoldásaiban kiváló minőséget képvisel, a gáz cirkó kazán mellett vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, a tetőre napkollektorok kerültek, a légkondicionálás földhő segítségével történik. A komfort fokozat növelése érdekében központi porszívó rendszer is kiépítésre került, valamint szennyes ledobó.

A Normafa, Budapest talán legszebb és legismertebb kirándulóhelye közvetlen szomszédságában fekvő ingatlan egyidejűleg nyújtja a hegyvidéki zöldövezet nyugalmát, üdítően tiszta levegőjét ugyanakkor a környék infrastruktúrája is kiváló. Jó hírű állami és magán bölcsőde, óvoda, általános iskola és gimnázium könnyen, gyorsan elérhetőek, Hegyvidék, MOM Bevásárlóközpontok, bank és posta, patika és orvos ugyancsak az ingatlan közelében találhatóak. A közösségi közlekedés is kitűnő, több irányból is megközelíthető, rövid sétatávolságra található több busz megállója.

Normafán a sportolásnak a mai napig nagy kultusza van, a síelés, sífutás, futás, túrázás, kerékpározás, kutyasétáltatás, nordic walking minden korosztályból számtalan kikapcsolódni vágyót vonz. Többek között például a Normafától egészen a János-hegyi Erzsébet-kilátóig húzódik Magyarország egyik legszebb környezetében lévő gumiborítású futópályája.
Említésre érdemes még a Széchenyi-hegyi Gyermekvasút, mint Budapest egyik közlekedési kuriózuma, melynek környezetében megannyi látványosság található (Erzsébet-kilátó, Normafa, Libegő, Fogaskerekű, Vadaspark, szánkópályák, játszóterek, stb).

Őszintén tudom ajánlani az ingatlant olyan pároknak, családoknak, akiknél a mindig friss levegő, az élhető és éltető zöld környezet mindennél fontosabb, hiszen karnyújtásnyira az erdőtől, változatos kirándulási lehetőségektől, itt modern, szerethető otthonra találhatnak. Ugyanakkor a természet és a nyugalom e harmonikus szigete mindössze 15-20 perc távolságra fekszik a belvárostól.

Természetesen amennyiben ez a meseszép környezetben fekvő ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok