+36 (30) 230 2000

Érd - Eladó Ház

Alapterület
130 m2
Irányár
91.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
262469

MINŐSÉGI, MAGAS MŰSZAKI TARTALOM,

Leírás

FIATALOS ELEGANCIA, MODERN MEGJELENÉS, INNOVATÍV FELSZERELTSÉG!

MODERNA OVEST "A" projekt Érd

Várható átadás 2021 IV. negyedév. CSOK igényelhető

Érd-parkváros központi részétől mindössze 5 percre, a város nyugati részén elterülő természetvédelmi terület vonzásában, 167 nm-es nettó 130 nm-es (fsz.85 nm, em.45 nm + fsz terasz 55 nm, + em. terasz 19 nm), N + 3 szobás (vagy N + 4 szoba) belső kétszintes ikerház fél, dupla terasszal, fűtött garázzsal, közel 500 nm telekrésszel, 91 M FT-ért eladó!

A folyamatosan épülő ingatlan, kiváló tájolásának köszönhetően, napfényes, világos és a teraszai is napfényben úsznak. A ház 1 állásos garázzsal kapcsolódik az ikerfélhez, így garantált a családi házas érzet. A földszinten elhelyezett szoba tovább fokozza az ingatlan jó használati értékét. Az amerikai konyhás nappali kapcsolata a tágas terasszal további előnyöket és jól kihasználható tereket eredményez.
Igény esetén az emeletre tervezett 2 szoba, 3 szobásra még módosítható, így három gyermeket nevelő család számára is kényelmes otthonul szolgál.

A műszaki tervben szereplő kivitelezés, garantálja a rendkívül alacsony energia felhasználást. Ebből következően a megújuló energiát hasznosító fűtést és hűtést biztosító levegő hőszivattyú, a rendszerbe kötött napelemekkel együtt minimálisra szorítja az épület üzemeltetési költségét. Ezen túlmenően az elektromos autó töltési hálózata is kiépítésre kerül. Tehát a garázs egyben egy "üzemanyagtöltő állomást" is magában foglal.

A beruházó és egyben építő cég több évtizedes szakmai tapasztalata garantálja az ingatlan magas minőségű megvalósulását, mind anyagfelhasználásban, mind pedig a minőségi szakmunka elvégzésében.

Ajánlom minden családnak aki, közel a központhoz, de mégis egy tágasabb érzetet adó területen képzeli el minden kényelmet megadó korszerű otthonát.

A beruházó további elérhető lakásai:

MODERNA OVEST "B" projekt Érd
N + 3 v. 4 szobás, 167 nm, (nettó 130 nm) közel 1000 nm-es telekrészen 93,6 M Ft garázzsal, nagy kerttel.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.
Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok