+36 (30) 220 3030

Kápolnásnyék - Eladó Ház

Alapterület
184 m2
Irányár
125.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
290920

Több Generációs családi ház

Leírás

TÖBB GENERÁCIÓS, NAPELEMES CSALÁDI HÁZ

KÁPOLNÁSNYÉK KÖZPONTI RÉSZÉN, 184 NM-ES, ALACSONY FENNTARTÁSÚ CSALÁDI HÁZ, 870 NM-ES KERTTEL, 125 M FT-ÉRT ELADÓ.

A jelenlegi kialakításnak köszönhetően a telken elhelyezkedő, egy 70 és egy két lakásra osztott, 114 nm-es ház ideális környezetet biztosít 2 vagy akár 3 generáció számára.

A 70nm-es, utcafronti épület 2007-ben esett át egy teljeskörű felújításon. Az egy szintes ingatlanban nappali, hálószoba, praktikus kamrahelyiséggel kiegészülő konyha, zuhanyzós fürdőszoba és egy mosókonyha található. Extra tárolási lehetőséget biztosít a kert végében kialakított tároló helyiség.

A kert végében a két szintes, összesen 114 nm-es épület két külön bejáratú, teljesen elszeparált lakásra osztott (66 és nettó 48 nm tetőtéri).Az ingatlanok készültségi állapota a képeken látható, az új lakók ízlésüknek megfelelően alakíthatják, ezáltal igazi személyre szabott otthonokat teremthetnek. Igény esetén iroda is könnyedén kialakítható, de a két lakás egybenyitása is lehetséges.

A 870 nm-es kert gondozott, hangulatos szaletlivel és fúrt kúttal felszerelt, mely az öntözőrendszert táplálja.

Több gépjármű részére beállási lehetőség megoldott, a kert végében pedig egy elektromos kapuval felszerelt, 1 férőhelyes különálló garázs került kialakításra.

Mindhárom ingatlan rezsije minimális a tetőre szerelt napelem rendszernek köszönhetően, ami többek között az elektromosan vezérelt fűtésrendszert táplálja.

Az itt lakók védelméről nyitás-, és mozgás érzékelős riasztórendszer gondoskodik.
Az ingatlan Budapesttől mindössze 20 perc alatt elérhető autóval, a Velencei tó csupán 1,5 km távolságra található.

Az ingatlan kiváló választás azok számára, akik több generáció kényelmes együtt élését szeretnék megoldani egy fenntartható, költséghatékony zöldövezeti környezetben.

Kapcsolati adatok

Senye Katalin

Senye Katalin

Kiemelt értékesitő

+36-30-398 8628

kata.senye@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok