+36 (30) 220 3030

Siófok - Eladó Vendéglátás

Elhelyezkedés
Petőfi sétány
Alapterület
600 m2
Irányár
790.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
303124

KURIÓZUM BEFEKTETŐKNEK! LUXUS HOTEL - SIÓFOKON AZ ARANYPARTON

Leírás

KURIÓZUM BEFEKTETŐKNEK!
LUXUS HOTEL - SIÓFOKON AZ ARANYPARTON

Siófok legfrekventáltabb utcájában, a Balaton partjától mindössze 50 méterre, KIVÁLÓ LOKÁCIÓJÚ ÉS MODERN, LUXUS SZÍNVONALÚ 20 SZOBÁS HOTEL 790 M Ft + ÁFA irányáron eladó.

Az 558 nm telken megvalósult szálloda 2018 év elején nyitotta meg kapuit. Az EGÉSZ ÉVBEN NYITVA TARTÓ SZÁLLÁSHELY a város egyik legkedveltebb részén, a szállodasoron fekszik. A strand közvetlenül az épület előtti sétány túloldalán található, a városközpont kényelmes sétával kb. 10 perc alatt elérhető.

A szobák a legmodernebb igények szerint kerültek kialakításra, szem előtt tartva a kényelmi elvárásokat és a környezettudatos megoldási lehetőségeket. Az épület 3 szintjén 20 db egyedien berendezett, erkélyes szoba található, a szobák egy részéből gyönyörű kilátással a Balatonra. A szobák alapfelszereltsége: erkély/terasz, klíma, elektromos redőny, LCD TV műholdas programokkal, ingyenes széles sávú internet csatlakozási lehetőség, hűtőszekrény, szobaszéf, kényelmes francia ágy, antiallergén ágynemű, fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárítóval, törölköző bekészítés.
INTELLIGENS KLÍMA – ÉS FŰTÉSSZABÁLYOZÁSI MEGOLDÁS garantálja a komfortos környezetet a vendégeknek. A hotelben LIFT működik, a bejárati ajtó és a szobák kártyával nyílnak.
Az egész évben nyitva tartó „DELUXE” szálláshely luxus minőséggel várja a pihenésre, kikapcsolódásra váró egyéni vendégeket, kisebb csoportokat, valamint az üzleti utazókat és helyi konferenciák résztvevőit is.
A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. Az ingatlan könnyen megközelíthető autóval az M7-es autópályán, illetve busszal vagy vonattal érkezve Siófokra rövid sétával az állomásról. Ráadásul a Balaton fővárosa páratlan kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában.

Természetesen amennyiben ez a remek adottságokkal rendelkező ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok